Specialisme


Beplanting
De basis voor al onze ontwerpen is de beplanting. 20 jaar liefde en kennis van planten zorgen ervoor dat uw tuin is voorzien van een uitgebalanceerd kleurenpalet en een niet alledaagse keuze. Planten met een verhaal krijgen voorrang in uw beplantingsplan. In overleg verzorgen wij de aanplant en voorzien u met veel plezier van kenmerken en verhalen over uw planten. Uiteraard is elk plan evenwichtig opgebouwd en zorgt de kleur, geur en bladvorm voor de uitstraling die bij u past.

Borderrecepten
Elk beplantingsplan heeft 1 of meerdere borders. Onze uitdaging is om op maat een vrolijke, rustige of dynamische border te creëren.
- Een vrolijke border kenmerkt zich door planten met kleurige bloemen in tinten die elkaar complementeren.
- Een rustige border is een border met beplanting die niet de aandacht opeist. Eenvoud in kleur, bladvorm en hoogte zijn de steekwoorden.
- Een dynamische border is een border waarbij de beplanting op een gezonde manier de strijd aangaat zonder dat er een overwinnaar te vinden is. De ene plant wordt hoger, de ander bloeit mooier of heeft mooier blad en zelfs de kleintjes piepen er tussendoor.

Nazorg
Nadat de tuin gerealiseerd is komen wij graag nog bij u langs om te evalueren en te adviseren.

0121413